CURRENTLY, WHAT AM I UP TO?

currently

HVAD GÅR JEG RUNDT OG LAVER PT?

Det har været lidt mere stille herinde det seneste lange stykke tid. Det er blandt andet fordi, at de seneste indlæg har været af den mere krævende slags, som jeg har brugt meget tid på. Det er også fordi, at jeg currently er fuldt beskæftiget med alt muligt på min nye praktikplads, hvor jeg har været lidt over en måned nu. Sidst men ikke mindst har jeg også manglet inspirationen. Min hverdag er ærlig talt ikke så fashionabel. Faktisk består de fleste af mine outfit bare af en hvid tee og sorte jeans.

Selvom inspirationen – og jeg – har været lidt fraværende, så har jeg forskellige indlæg klar. De venter bare på at blive skrevet. Blandt andet får I resten af dette outfit i weekenden, og så er jeg desuden også begyndt at teste et ret nice produkt. Det kommer jeg også til at fortælle meget mere om. Stay tuned, for der er gode indlæg på vej!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

WHAT AM I UP TO CURRENTLY?

It’s been one of the quieter periods in here. Among others because the latest posts has been of the more demanding kind, and I’ve spent a lot of time creating them. Also because I’m currently pret-ty occupied at my new internship, where I’ve been for a bit more than a month now. Last but not least I also haven’t been loaded with inspiration lately. Most of my outfits literally consists of black jeans and a white tee for the time being.

Even though I currently lack inspiration, I do have some good posts up the sleeve. In the weekend I’ll post the rest of the outfit on the photo. Then I’ve starting testing a pretty nice product, which I’ll let you guys know much more about soon. Stay tuned, cause I have some good posts coming!3 thoughts on “CURRENTLY, WHAT AM I UP TO?”

Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: