THE PERFECT PARTY BOOTS

party boots
PARTY BOOTS WITH DECORATED HEEL HERE – BOOTS WITH EMBROIDERED FLOWERS HERE

party boots
OVER KNEE BOOTS HERE – POINTY BLACK BOOTS HERE

party boots
RED POINTY BOOTS HERE – GLITTER BOOTS HERE

DE PERFEKTE PARTY BOOTS?

Jeg er RET sikker på, at de fleste af os kan nikke genkendende til, at det der med skovalg til byture kan være virkelig kompliceret. Det er det i hvert fald ofte for mig. Hvis man skal se pæn ud er stilletter jo det perfekte valg, men så bliver aftenen mere en kamp om at holde ud. Det går jo ikke. Skal det være behageligt, så er sneakers ideelle, men det kan også hurtigt blive lidt ’sloppy’ at se på. Jeg er altid i tøjkrise. Mest af alt, fordi jeg giver fortabt i skovalget, fordi jeg mangler et par ‘party boots’. Støvler med lav hæl kan fungere, men det bliver også lidt hverdagsagtigt, ikke?

Derfor tænkte jeg, at et indlæg med de perfekte byturs-sko var på sin plads. Dem, jeg har valgt har en hæl, der hverken bliver så lav, at de bliver kedelige eller så høj, at de bliver uudholdelige. For at kompensere for manglende hælhøjde er de til gengæld virkelig festlige i designet.

Problem solved!

PS: Jeg er stadig ikke så aktiv herinde, og det er jeg altså ked af. Det er stadig den samme travlhed i praktikken, der røver al min tid.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

THE PERFECT PARTY BOOTS?

I’m pretty sure we’ve all tried it: The outfit is perfect for a good night out, but there’s no shoes, which matches perfectly. You don’t want to wear stillettos, as it kills your feet. Also you don’t want to wear sneakers, as you might look a bit ’sloppy’. Boots are too boring. What to do?

I’ve found these pret-ty cool party boots as an alternative. The heel is not so high that you’ll die while wearing them, also it’s not so low that it’s boring. They’re all pretty festive and perfect for a long night at the club. 

Problem solved!Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: