OVERSIZED SHIRT AND BLACK JEANS // OUTFIT

oversized shirt
MY OUTFIT: oversized shirt/ h&m (similar HERE) – jeans/bershka – boots/bronx – bag/gucci

oversized shirt & black jeans

Her kommer det outfit, som jeg lovede jer i forrige indlæg. Er den oversized skjorte ikke bare pæn? Da jeg vaskede tøj hos familien den anden dag, faldt jeg over den blandt det rene tøj og nappede den til et outfit. Det er min søsters, og hun tager alligevel altid mit tøj. Det er da kun fair, at jeg låner lidt igen, ikke?

Outfittet er faktisk allerede en uge gammelt. Obviously, for solen har ikke været på besøg de seneste dage. Det er lidt irriterende med alt den regn, for jeg kan desværre ikke bruge min Gucci taske, når vejret er vådt. Den er jo i velour, og det kan ikke tåle for meget vand – og jeg har ikke tænkt mig at teste, hvor meget den kan holde til. Det har den været liiiidt for dyr til, hehe.

Har I nogle spændende lørdagsplaner?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oversized shirt & black jeans

Here’s the outfit, that I promised in the latest post. Isn’t this oversized shirt just the prettiest thing? I spotted it among the clean laundry when I washed a bunch of clothes at my family’s. It belongs to my sister, and that was the exact right reason to grab it for a day. She always borrows my clothes so it’s only fair that I borrow something back!

This outfit is already one week old. Obviously, cause the sun hasn’t been visiting Denmark this week at all. It’s a bit annoying with all the current rain, as I can’t wear my gucci bag when it’s too wet. It’s velvet, which can’t take too much rain – and it’s not like I’m going to test how much that is. It was waaaay too expensive to experiments!

Do you have any exciting plans this Saturday?Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: