OFF SHOULDER STRIPES // OUTFIT

off shoulder stripes MY OUTFIT: off shoulder stripes top/ bershka –  jeans/ zara – bag/zara – watch/picto – boots/jeffrey campbell 
 

Jeg er håbløst dårlig til at få skudt outfit, når jeg er på ferie. Derfor er det godt, at jeg har et liggende fra før jeg rejste til Libanon, som jeg skød sammen med Nicoline. Det er faktisk de første billeder, jeg skød med mit nye kamera! Jeg skal selvfølgelig lige lære det ordentligt at kende, men jeg er sikker på, at jeg bliver helt vildt glad for det. Indtil da må  lige have tålmodighed med billedkvaliteten, hehe.

Hvis jeg skulle nævne én butik, jeg tror, ville gå strygende i Danmark – på trods af den stadigt stigende onlinehandel – så er det Bershka. Jeg forstår simpelthen ikke, at den endnu ikke er at finde i vores lille land. Det er helt klart min yndlings highstreetbutik, og jeg tror ikke jeg er den eneste. De har altid et eller andet, jeg ikke vidste, jeg stod og manglede. Ligesom denne top, for eksempel. Off shoulder stripes kan man ikke få for meget af, vel?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

off shoulder stripes

I’m really not good at taking outfitphotos when I’m on vacation. I really have to improve that, but luckily I had this outfit on my computer from before I left. It’s the first photos I shot with my new camera, actually. I’m sure I’ll be really fond of it as soon as I get to know it better! Until then please be patiment with the pictures quality, haha.

If I were to mention one store that I’d love to have in Denmark it would be Bershka. I don’t understand why it’s not here yet. It’s my favourite highstreet store, as it always has something that I didn’t know I needed. Like this top for instance. You can never get too many off shoulder stripes, I guess!Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: