NEW DEA KUDIBAL COAT// OUTFIT


MY OUTFIT: coat/dea kudibal (GIFTED) – shirt/H&M – jeans/ monki – turtleneck/monki – boots/ jeffrey campbell

NY FRAKKE FRA DEA KUDIBAL

Her i weekenden var jeg et smut i Odense, for at bruge lidt tid med min søde veninde Sara, som jeg ellers ikke har fået set så meget på det seneste.

Jeg har faktisk aldrig rigtig været i Odense før, så da vi på vores lille sightseeing faldt over denne smukke væg, måtte jeg lige have nogle fotos i min nye frakke fra Dea Kudibal. Er den ikke fin? Den er faktisk allerede gået hen og blevet en af mine favoritter. Den er bare så flot og simpel, og så er den oven i købet ikke sort.

Det var faktisk lidt heldigt, at vi tog billederne, da vi gjorde, for dagen efter regnede det i stride strømme, og det har det sådan set gjort lige siden. Jeg krydser stadig fingre for at den solrige sensommer er på vej og bliver helt indtil februar, men jeg må nok snart indse, at det er ved at være tid til at finde regnfrakke – hvis ikke pels og uldne trøjer – frem.

I det mindste giver det mig da en undskyldning for at shoppe lidt, hehe.

PS: har i fået set min vlog fra Algarve? Ellers kan i gøre det LIGE HER

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

New Dea Kudibal coat

This weekend I went half across the country to visit a friend that I haven’t seen for a while. While strolling around in her homecity I fell in love with this pretty pink wall and had to have some outfitphotos wearing my new coat from Dea Kudibal in front of it. Isn’t it beautiful? It’s already a favourite of mine. It’s simple and elegant and then it’s not black. Good since I always wear black as you’ve might have noticed.

Luckily we took the photos before it started pouring down. I’m fearing that I might have to find my raincoat somewhere in my closet soon. Or buy a seriously big umbrella.1 thought on “NEW DEA KUDIBAL COAT// OUTFIT”

Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: