HVEM ER JEG – WHO AM I?

JEG

Hvem er jeg?

Jeg hedder Natalie Christina, jeg er 21 år gammel og studerer journalistik. Jeg bor i København, og arbejder pt. som journalistpraktikant, hvilket er en del af min uddannelse. Mit svage punkt er mode og alt det tøj, som er lidt for dyrt. Jeg er afhængig af Instagram, Euroman (og selvfølgelig alle modemagasinerne) samt amerikanske talkshows, og så kan jeg heller ikke overleve dagen uden min daglige morgenkaffe.

Jeg er vildt glad for, at I kigger ind i mit lille virtuelle univers. Jeg håber selvfølgelig, at I har lyst til at blive hængende lidt!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Who am I?

I’m Natalie Christina, a 21-year old danish/lebanese girl, studying journalism. I have a soft spot for fashion ant all the items that are a bit too expensive. I’m addicted to Instagram, Euroman (and all the fashion magazines) and American talkshows, and then I can’t survive the day without my morning coffee. 

I’m happy that you stopped by my tiny virtual universe – and of course I hope you feel like hanging around for a bit!


2 thoughts on “HVEM ER JEG – WHO AM I?”

Let me know what you're thinking