HVEM ER JEG – WHO AM I? // ABOUT ME

hvem er jeg

Hvem er jeg?

Ja, hvem er jeg? Jeg hedder Natalie Christina og jeg er 21 år gammel. Jeg studerer journalistik på 4. semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Skolen ligger i Aarhus, men jeg bor pt. i København, hvor jeg er i praktik hos DSB Kommunikation & Branding. Mit svageste punkt er mode og gerne alt det tøj, som er lidt for dyrt. Skal jeg være ærlig, så er jeg lidt for afhængig af Instagram, Euroman (og selvfølgelig alle modemagasinerne) samt amerikanske talkshows – og så kan jeg heller ikke overleve dagen uden min daglige morgenkaffe.

Jeg er vildt glad for, at I kigger ind i mit lille virtuelle univers. Jeg håber selvfølgelig, at I har lyst til at blive hængende lidt!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Who am I?

I’m Natalie Christina, a 21-year old danish/lebanese girl. I’m studying journalisn on uni and currently I’m on my 4. semestre. I live in Copenhagen, where I work an internship.
I have a soft spot for fashion and mostly all the items that are a bit too expensive. To be honest I’m a bit too addicted to Instagram, Euroman (and all the fashion magazines) and American talkshows, and then I can’t survive the day without my morning coffee. 

I’m happy that you stopped by my tiny virtual universe – and of course I hope you feel like hanging around for a bit!


2 thoughts on “HVEM ER JEG – WHO AM I? // ABOUT ME”

Let me know what you're thinking