MY FIRST VLOG IS ON YOUTUBE NOW

VLOG FROM LEBANON

Jeg har været lidt længere tid om at hoppe med på YouTube-bølgen end de fleste andre bloggere. Jeg ved ikke helt hvorfor. Måske fordi, at der er lidt af et gap mellem at poste billeder og videoer på de sociale medier. Måske fordi jeg selv er mere tilbøjelig til at læse et blogpost end at se en vlog. Desuden har jeg heller aldrig før været den store fan af at redigere. Nok mest en blanding af det hele.

Efterhånden er jeg dog blevet mere hooked på at se vlogs, og jeg har brugt adskillige timer på journalisthøjskolen foran og bag kameraer og så er finalcut blevet min ven ligefrem. Derfor har jeg gjort et par af mine indsalg fra journalisthøjskolen offentlige, og desuden kommer jeg til at lave videoer engang imellem, når jeg føler der er noget at fortælle med levende billeder.

Jeg har lavet denne lille stemningsvideo fra Libanon. Klippene er virkelig få og absolut af hjemmevideo-karakter. Jeg havde slet ikke regnet med at skulle lave en vlog, derfor er det kun min søsters random klip, haha. Alligevel vil jeg dele den med jer, for den er en fin opvarmning til anden del af min libanon-guide, hvor jeg anbefaler spisesteder, klubber og cocktailbarer.

Jeg håber, I har lyst til at se med og måske endda subscribe til min kanal? Jeg lover, at de kommende vlogs bliver bedre kvali, hehe <3

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

v-log from lebanon

I’ve been a slowmover when it comes to vlogs and youtube videos, but now i’ve decided that it’s time. Every once in a while I’ll do vlogs, when I feel like there’s story that needs to be told with moving pictures.

This short vlog is from my trip to Lebanon. I didn’t plan to make a vlog, so I didn’t really film down there myself, so I’ve mostly just the few and horribly homemade clips, that Steph made on the road. That explains the quality – sorry in advance for that. However, I still hope you’ll watch it. It shows some of the great places in Lebanon, that I’ll recommend in the other part of my Lebanon guide, which I’ll post in a few days here on the blog. 

I hope you’ll watch some of my future vlogs, and maybe even subscribe to my channel? I promise the next videos will be remarkably better in both quality and storyline <32 thoughts on “MY FIRST VLOG IS ON YOUTUBE NOW”

Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: