LE MINI MACARON // GEL MANICURE

le mini macaron
MY SHELLAC-KIT FROM LE MINI MACARON IS A GIFTED PRODUCT. HOWEVER, THIS POST IS NOT PAID AND I’M SHOWING THESE PRODUCTS ONLY BECAUSE I LIKE THEM.

Har I nogensinde hørt om “Le mini macaron”?

Nope, det havde jeg heller ikke, før jeg så remedierne hjemme hos en veninde. Det er et shellac-kit med en lille, lyserøde uv-lampe, formet som en fransk macaron. Man kan få utallige farver af gel polish til, og så ser uv-lampen endda pæn ud på hylden. Siden jeg så det hos min veninde, har jeg været ret nysgerrig på, om det nu virkede efter hensigten.

Derfor sagde jeg ja tak, da jeg sidste uge fik mulighed for at prøve le mini macaron shellac-kittet selv. Dealen er, at hver finger skal holdes i lampens uv-lys i 30 sekunder efter hvert lag af lak, men så er det til gengæld også helt tørt. Jeg var skeptisk, da jeg lagde lakken, men det var faktisk helt tørt efter den korte tur i lilla lys. Desuden har jeg nu haft lakken på i godt 7 dage, og der er kun kommet enkelte små ridser. Det er nok delvist fordi, jeg slet ikke på nogen måde har ‘passet på’.

Jeg er faktisk overrasket over, hvor let lakken er at lægge, og hvor godt det holder. Det kræver selvfølgelig lidt mere tålmodighed lige når du lægger lakken, men når du er færdig med det, så er neglene altså helt tørre med det samme. Det synes jeg er rart, for jeg har en tendens til at lave utallige hakker, før lakken er tæt på tør, haha.

Hvis du overvejer at forsøge dig med DIY-shellac, så kan jeg i hvert fald godt anbefale le mini macaron. Jeg kommer i hvert fald ikke til at gå tilbage til almindelig lak lige foreløbigt!

Du kan læse meget mere om den lille macaron-lampe og de forskellige lakker lige HER

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Have you ever heard about ‘le mini macaron’?

It’s this shellac DIY kit with a uv-lamp formed as a pink macaron and tons of different colors. I saw it the first time at a friend’s place and ever since I’ve been curios to try it myself. Last week that opportunity came.

The deal is that you keep your finger in the macaron’s uv-light for 30 seconds after applying a new layer of gel polish. It takes a bit more patience while applying the polish, but in the outher end it’s a big advantage, as the polish is dry right away so you can use your hands without ruining your newly polished nails.

Admittedly I was a bit skeptical at first, but now I’ve worn the shellac for about 7 days and it’s almost as perfect as day one, besides one scratch. I don’t know about you, but I’ll gladly spend 30 minutes applying the polish if it lasts for more than a week!

However, If you’re thinking about trying a DIY shellac kit I can absolutely recommend le mini macaron. And it’s pretty as well so it’s a win-win.

In case you’re interested you can read much more about the macaron shellac kit right HERE.Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: