CIAO BODYSTOCKING IN RED// OUTFIT

MY OUTFIT: ciao bodystocking/ Bershka (HERE) – jeans/ monki (similar HERE)- belt/ topshop – shoes/bronx – bag/gucci

ciao i København

Jeg kan ikke lade være med at betragte denne bodystocking som en lidt alternativ souvenir. Jeg købte den nemlig i Bershka, da jeg var i Barcelona, og så er det jo lidt sjovt med den spanske skrift. Aldrig i mit liv har så mange sagt ciao til mig på en dag, som da jeg havde denne røde sag på i Barcas gader. Jeg er ellers ikke ret meget til rød, men jeg prøver at lære mig selv at gå med lidt flere farver.

Outfittet her er desværre ikke fra Barcelona, men i stedet taget i København for nogle uger siden, da jeg mødtes med en veninde derinde. Jeg følte mig lidt underligt tilpas med den røde farve og så endda i det minimalistiske Skandinavien. Dog tror jeg nu bare, jeg skal vende mig til det, hehe!

Hvordan har I det med at gå med farver?

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ciao in copenhagen

I can’t not consider this bodystocking as a souvenir from Barcelona where I bought it in Bershka. I just had to get it! My favourite spanish word is ciao – even though I’ve never really felt comfortable wearing red. However, I’m trying to get used to wearing some colors now and then. 

When I wore this outfit in Copenhagen not nearly as many people on the street greeted me with a ‘ciao’ as in Barca, and I felt a bit unconfortable in the color – but I guess I’ll get used to it with time. 

How do you feel about wearing colors?Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: