ALGARVE AND SUN // OUTFIT

algarve
ALGARVE, OUTFIT: skirt/monki (similar HERE) – top/zara (similar styled top HERE) – watch/picto – shoes/forever21 (similar with heels HERE – similar without heels HERE) – bag/balenciaga

OUTFIT I ALGARVES GADER

Der er ikke noget mere irriterende at se outfits fra en varm feriedag. 1: man sidder selv hjemme i kulden, og 2: man kan ikke engang bruge det før om et års tid. Derfor har jeg ikke gjort mig allermest i outfit-fotos fra Algarve, meeeen et enkelt skal I altså lige have med, haha.

Det er ikke fordi, at outfittet her bidrager med inspiration ud over det sædvanlige, overhovedet. Dog har jeg aldrig vist jer disse sko før, så da jeg tog dem på en aften i Algarve, tænkte jeg, at jeg lige kunne skyde nogle billeder med dem. De er faktisk bare fra Forever21 fra min seneste ferie i Libanon og kostede i omegnen af 200 kr, men jeg synes, de er så fine! Og til den pris gør det mig altså heller ikke noget, hvis jeg bliver træt af dem.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Outfit in the streets of algarve

I know there’s nothing more annoying than a sunny outfitshoot from a vacation. Of course because you’re sitting at home in the pouring rain, but also because you can’t even use the inspiration before next year. That’s why I haven’t taken many. However, I do think you can endure just one, right? 

It’s not because this outfit is groundbreaking or full of inspiration or anything. It’s quite simple and relaxed. I just haven’t shown these shoes before, so when I wore them for a night out in Algarve I thought I’d do so. As a matter of fact they’re just from Forever21 and costed me around 30 dollars. Still I find them really cute! And at that price I really don’t mind the fact that I might get tired of them sometime.Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: