ALEXANDER WANG TOP // OUTFIT

alexander wang alexander wang alexander wang alexander wang
GET IT HERE: top/ alexander wang – jeans/ pulz jeans (similar HERE) – leather jacket/ modström (similar HERE) – shoes/ jeffrey campbell (HERE) – bag/ mulberry

 

 

OUTFIT: Alexander wang top

Her den anden dag faldt jeg over denne fine babylyserøde top fra Alexander Wang i min garderobe. Jeg har ikke gået meget med den, og det er i grunden helt vildt ærgerligt, for den er så pæn. Nu har jeg ikke lige fået taget nogle billeder af den bagfra, men den har den fineste v-udskæring, som går godt med en blondebh.

Som I kan se, så har jeg også fået taget min Mulberry Bayswater i brug igen efter en længere pause. Jeg har bare haft en periode, hvor den ikke lige har haft den rigtige størrelse til mine ærinder. Det tror jeg dog kommer til at ændre sig, når jeg skal ud på arbejdsmarkedet om en måneds tid.

Først har jeg dog et par rejser i sigte! Den første er bare om et par dage, og jeg glæder mig som en sindssyg. Mere om det senere. Jeg løber nu, for jeg skal virkelig have taget mig sammen til at få pakket.

kys!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Here the other day I discovered this cute babypink Alexander Wang top on my clothing rack. I haven’t worn it a lot and it’s such a shame since it’s so pretty. Of course I have’nt even managed to photograph it from behind, but it has this v-neck, which goes very well with a lacebra. 

As you can see I’ve also started to use my old Mulberry Bayswater again after a longer break, where it just haven’t had the right size. I think that might change now that I’m starting my internship in a month.

First of all, however, I have two travels in sight. One of them is later this week (!) More about that later, though. Now I’ll run, as I have to pack.

Kisses!Let me know what you're thinking


%d bloggers like this: